Logo Kineworks
  • Slide
  • Slide
  • SlideKara van Woerkens

Kinesitherapeut - Manuele therapie

kara@kineworks.be

Contact

Msc kinesitherapie

Manama Manuele Therapie

Exos - Performance mentorship Phase 1.0

Dry Needling

 

Samen met mijn collega’s ben ik gedreven om van Kineworks een plek te maken waar mensen zo efficiënt en actief mogelijk geholpen worden onder begeleiding van een kinesitherapeut. Zowel jong als oud kan bij ons terecht na bijvoorbeeld (sport)blessure, een breuk of operatie enzovoort.

Met mijn beroep als kinesitherapeut heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken: mensen helpen werken aan hun gezondheid en dat op een sportievere manier!

Gymnastiek heeft me sinds kleinsafaan geboeid aangezien die persoon zoveel van zijn/haar lichaam vraagt. Deze sport en vele anderen zijn het schoolvoorbeeld in hoe adaptief je lichaam kan zijn. Dit probeer ik te vertalen naar de praktijk om zo bij ieder persoon de juiste aanpassing te vinden die zorgt voor een verbetering. Elke kleine verbetering zorgt ervoor dat ik de volgende dag met nog meer motivatie in de praktijk sta.

Met een gezonde portie ambittie en het ‘levenslang leren’-motto probeer ik me op regelmatige basis bij te scholen in verschillende disciplines binnen de kinesitherapie zoals oefentherapie, manuele therapie, dry needling, …. Stilstaan is achteruitgaan!