Logo Kineworks
  • Slide
  • SlideSander Van den Heurck

(sport) Kinesitherapeut - Manuele therapie

sander@kineworks.be

Contact

(sport) kinesitherapie

Manuele therapie

 

Revalideren na een blessure is voor iedereen anders, maar één ding is steeds hetzelfde: de klacht moet op een doordachte manier aangepakt worden vanuit de bron. Ik ga als kinesitherapeut (--> bewegingstherapeut) samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten en we zoeken een efficiënte oplossing waarbij ik je doorheen het hele proces begeleid.

Dit proces ziet er geen twee keer hetzelfde uit en dat is net wat het voor mij leerrijk, boeiend en uitdagend houdt. Met het oog op een succesvole revalidatie, tracht ik hetzelfde voor mijn patiënten te doen: het boeiend en uitdagend houden!

Kineworks is voor mij een plek waar ik elke dag mee aan de weg timmer naar betere prestaties, minder pijn en het bereiken van doelen. Om deze weg zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, bezorg ik mezelf een voortdurende opleidingsagenda wat betreft sport- en oefentherapie en manuele therapie.